Søk

Filtrer søket på:
 1. Lørdag var det 34 markeringer i hele landet for at Norge skal slutte å vente, og begynne å hente barn fra flyktningleirene på de greske øyene. Her er Redd Barnas generalsekretær Birgitte Lange sin appell til norske politikere.

  Les mer

 2. Basarbarn i bodø - 27.11.2020

  Les mer

 3. Rundt 100.000 armenere har flyktet fra sine landsbyer og hjem i kjølvannet av våpenhvilen som ba Armenia overgi kontrollen over områder rundt Nagorno-Karabakh. Rundt 80 prosent er barn og unge. Samtidig er vinteren på vei og koronatallene skyhøye. Dette kan føre til en humanitær katastrofe.  

  Les mer

 4. Over 5000 norske barn har sagt sin mening om klima og miljø i Miljøagentenes klimarapport. Nå skal klimapolitikere svare på hvordan de sørger for at barn blir hørt i klima- og miljøsaken. Bli med på digital lansering!

  Les mer

 5. Vidunderpost - 23.11.2020

  Vidunderpost gjør ditt barns verden litt større og mer spennende for 139 kroner i måneden.<br /><br /> Gi en gave til Redd Barna, og barnet ditt får en spennende velkomstpakke i posten. Hver måned kommer det en ny overraskelse i postkassen!<br /><br /> Postkortet med en hemmelige kode åpner ett digitalt univers fylt med spennende og lærerike historier og aktiviteter om landet og barna som bor der – perfekt for en lærerik familiekveld.<br /><br /> Samtidig kan dere sammen bidra til at et annet barn får en tryggere oppvekst. 100% av inntektene går til Redd Barnas arbeid for de mest sårbare barna i Norge og resten av verden. <style>.product__price {display:none;}</style>

  Les mer

 6. Onsdag ble det kjent at Nobelinstituttet utsetter de fysiske fredsprisarrangementene til neste år. Redd Barnas fredsprisfest blir dessverre også utsatt.

  Les mer

 7. FN har aldri før registrert så mange tilfeller av grove forbrytelser mot barn i konfliktområder. Det siste tiåret har minst 25 barn i snitt blitt skadet eller drept i krig og konflikt hver eneste dag, ifølge en ny rapport fra Redd Barna.

  Les mer

 8. Alle ble lykkelige da meldingen fra Pfizer kom før helgen. Vaksinen mot Covid-19 er 90 prosent effektiv. Men å argumentere for at vi skal ha vaksinene for oss selv, fordi det blir for komplekst å dele med land med mindre ressurser, er en farlig vei å gå, skriver Norsk Folkehjelp og Redd Barna.

  Les mer

 9. Pappaen til Vilde Bratland Hansen ble utsatt for seksuelle overgrep fra han var 9 år til 16 år. 40 år senere brøt han tausheten og fortalte familien om opplevelsene sine.

  Les mer

 10. Card product - 16.11.2020

  Les mer

 11. God jul - 13.11.2020

  Gjennom Redd Barnas juledugnad skal vi gi varme og trygghet til 100 000 barn denne julen. Dette gavekortet bidrar til å spre litt ekstra varme og trygghet i barns liv.

  Les mer

 12. Varme & trygghet - 13.11.2020

  Å gi varme og beskyttelse til barn har mange betydninger. Det kan bety å varme et barn som fryser ved å gi varme klær, vintersko, pledd eller husly. Men det kan også bety mye annet. Det kan være å gi et barn utdannelse, helsetjenester og trygge omgivelser å vokse opp i. Dette gavekortet bidrar til å spre litt ekstra varme og trygghet i barns liv.

  Les mer

 13. Tusen takk - 12.11.2020

  Les mer

 14. Tusen takk - 12.11.2020

  Les mer

 15. Tusen takk - 12.11.2020

  Les mer

 16. Er du en av de 90.000 som har skrevet under på Redd Barnas Moria-opprop «Slutt å vente, begynn å hente»? Takket være deg kan vi nå si klart ifra til regjeringen, med en landsomfattende markering 28. november.

  Les mer

 17. Kontaktskjema - Takk - 09.11.2020

  Les mer

 18. Mange barn vet ikke at vold og seksuelle overgrep er ulovlig. Da forteller de heller ikke om hva de opplever. Nå stiller Redd Barna et klart krav til kunnskapsministeren med en ny underskriftskampanje.

  Les mer

Synes du flere burde lese dette?